Stříbro pro Hořehledy ve SNAG golfu

V květnu letošního roku se družstvo ve složení Kryštof Polák, Anička Rusnoková, Adélka Vybíralová, Alice Slavíková, Lea Křehlíková, Pepa Dubišár a Kryštof Krátký kvalifikovalo do celorepublikového finále ve SNAG golfu (indoor varianta klasického golfu) stejně jako loni - ze třetího místa. A zápas mezi nejlepšími týmy jsme měli šanci odehrát přímo na Oaks Prague, v dějišti letošního Czech Masters, v pátek 16. srpna 2024.

Česká golfová federace odměnila všechny hráče týmovými tričky a po drobném rozehrání a prozkoumání hřiště se rozlosovalo pořadí - hrálo se dvoukolově ve dvojicích. Hřiště bylo velmi náročné a především druhé kolo svým nastavením otestovalo šikovnost všech hráčů až na samou dřeň.

Další odměnou pro děti byla možnost sledovat při hře nejlepší hráče planety, navíc při autogramiádě mohli získat například podpis legendy a kapitána Ryder Cupu Luka Donalda.

A následovalo vyhlášení - náš výkon stačil na parádní druhé místo ze všech týmů z celé republiky, což zaslouží obrovský potlesk a uznání! Daří se nám tak držet nastavenou laťku, kdy jsme při každé účasti skončili na stupních vítězů (2022 - 2. místo, 2023 - 3. místo)!

Martin Kopčák

Děkuji moc dětem za jejich parádní výkon a skvělou reprezentaci klubu!

Činnost hořehledské mládeže je realizována s podporou České golfové federace, Plzeňského kraje, města Spálené Poříčí a Národní sportovní agentury. Děkujeme moc za podporu!

Najdete nás na sociálních sítích:
Volba jazyka:
crossmenumenu-circlecross-circle