Středoškolský pohár 2024

Tatínek Petra Juráše mne pošťouchl k přihlášení, protože až doposud jsem si vůbec neuvědomil, že 3 naše děti navštěvují společnou střední školu - Blovické gymnázium. A je ironií osudu, že právě Petr si pohár nakonec kvůli horečkám zahrát nemohl.

Nejlépe celý den vystihuje krátké video.

Paní ředitelka děti ochotně uvolnila a tým ve složení Bětka Sochorová, Roman Čulák a Honza Dubišár nastupoval sice v kapkách deště, ale s energií a touhou přinést co nejlepší výsledek. A to se podařilo. Protože zcela upřímně - proti nízkým HCP z pražských a moravských škol jsme reálnou šanci neměli. Ale v naší konkurenci jsme obstáli a celkové 13. místo koresponduje s naší výkonností - navíc jsme nejlepším týmem západních Čech:-).

První třetina hry byla náročná, k těžkému nastavení hřiště ještě zesílil déšť. Ten pak ustal a do finálních jamek jsme si přinesli i trochu sluníčka.

Děkuji paní ředitelce Kotlanové za podporu naší aktivity, stejně jako institucím, které dětský golf v Hořehledech podporují dlouhodobě - městu Spálené Poříčí, Plzeňskému kraji, Národní Sportovní Agentuře a České golfové federaci.

Najdete nás na sociálních sítích:
Volba jazyka:
crossmenumenu-circlecross-circle