PINĎA CUP 2024 - ALFRÉDOV

Pondělí 26.8. na golfovém hřišti v Alfrédově patřilo dalšímu kolu naší oblíbené série turnajů Pinďa Cup 2024. Na prvním teečku se sešlo osm malých golfistů a golfistek, kteří se utkali o cenné body do celkového žebříčku. Samozřejmě ale ne jen to – někteří přišli naprosto otevřeně s jediným cílem – užít si to a nezmoknout! 

Obojí se podařilo. Počasí bylo prakticky dokonalé – cestou z driving rande na první jamku se roztrhaly mráčky, pofukoval jen lehký vánek a podmínky byly navzdory předpovědi takové, jako už jsme na Pinďa Cupu zvyklí - zkrátka ideální.

Nejlepší výkon dne předvedl Jakub Voharčík, který s úžasnou přesností a klidem na hřišti dokázal zahrát 42 ran. Tímto skvělým výsledkem zapsal pomyslný hattrick, když vyhrál už třetí turnaj v řadě.

Na druhém místě se umístil Josef Dobišár, který s 47 ranami působil spíš jako ostřílený profík než jako novic na naší tour! 

Bronz si vybojovala Natty Čurhová s výsledkem 49 ran. Naty předvedla stabilní výkon a s přehledem si zajistila místo na stupních vítězů.

Všem účastníkům patří obrovská gratulace za jejich nasazení a bojovnost na hřišti. Pinďa Cup 2024 vyvrcholí už tento pátek v domácích Hořehledech. 

Kompletní výsledky turnaje v Alfrédově: 

1. Jakub Voharčík – 16 bodů

2. Josef Dobišár – 14 bodů

3. Naty Čurhová – 12 bodů

4. Anna Rosnoková – 10 bodů 

5. Nelly Čurhová – 8 bodů 

6. William Baerwalldt - 6 bodů

7. a 8. Sabina Voharčíková a Antonín Slavík – 3 body

Průběžné pořadí tour:

  1. Jakub Voharčík - 48 bodů
  2. Naty Čurhová - 40 bodů
  3. Nelly Čurhová – 30 bodů
  4. Anička Rusnoková - 22 bodů
  5. Will Baerwaldt - 18 bodů
  6. Vilda Šverák - 18 bodů
  7. Josef Dobišár – 14 bodů
  8. Tobík Novotný - 11 bodů
  9. Tonda Slavík - 8 bodů
  10. Jirka Klasna - 4 body
  11. Sabinka Voharčíková – 3 body

Činnost hořehledské mládeže je realizována s podporou České golfové federace, Plzeňského kraje, města Spálené Poříčí a Národní sportovní agentury. Děkujeme moc za podporu!

Najdete nás na sociálních sítích:
Volba jazyka:
crossmenumenu-circlecross-circle