Meziklubový turnaj Hořehledy vs Greensgate 2024

V rámci prohlubování spolupráce v plzeňském regionu jsme 22. září uspořádali druhý ročník meziklubového zápasu mezi juniory našich Hořehled a RGA Greensgate.

Tým ve složení Roman Čulák, Vaness Karasová, Petr Juráš, Jan, Josef a Pavel Dubišárovi, Andrej Bečvář, Vašek a Kuba Žikešovi, Alice Slavíková, Lea Křehlíková, Lukáš Fučík, Vojta Vybíral a Dan Koudelka pozval dýšinské hráče k nám do Hořehled. Po rozehrání na drivingu jsme ve spolupráci s dýšinským kapitánem Markem Tomanem nalosovali soupeřící čtveřice a dvojice. Hrál se 2x texas scramble a 10x single, vše formátem jamkovky. A šlo se na věc.

Hřiště se nám v minulých dnech krásně zalilo a mix soupeřů byl natolik vyvážený, že hlavní část skončila remízou. Na řadu přišel rozstřel, ve kterém Hořehledy zastoupili Petr Juráš a Honza Dubišár, zbytek týmů a rodiče udělali fantastickou kulisu. Kluci se rvali statečně, ani birdie nebralo jamku. Bohužel na 3. jamce rozstřelu soupeřům s Greensgate podlehli.

Následovala společná večeře a předání putovního poháru vítězům. Moc děkujeme RGA Greensgate za nádherný zápas a už se těšíme na příští rok, kde se jim pokusíme porážku vrátit!

Činnost hořehledské mládeže je realizována s podporou České golfové federace, Plzeňského kraje, města Spálené Poříčí a Národní Sportovní Agentury. Děkujeme moc za podporu!

Najdete nás na sociálních sítích:
Volba jazyka:
crossmenumenu-circlecross-circle